FRAGT OG LEVERING


MALERIER

Levering af malerier bliver altid leveret personligt af LEAART til købers adresse og er gratis i DK forudsat det er på fastland og brofaste øer. Levering af malerier til ikke brofaste øer, pålægges et fragtgebyr som dækker de ekstra transportudgifter. Leveringstid på malerier forventes mellem 1 og 5 hverdage. Køber vil blive kontaktet umiddelbart efter ordreafgivelse for aftale om tidspunkt for levering.

 

PLAKATER & PRINT

Levering af plakater og print er gratis i hele DK inklusive øer. Leveringstid med Post Nord forventes at være mellem 1 og 5 hverdage.

 

VITAL GLOBE LAMPE

Levering af betonlampen VITAL GLOBE bliver leveret personligt af LEAART til købers adresse og er gratis i DK forudsat det er på fastland og brofaste øer. Levering af lampen til ikke brofaste øer, pålægges et fragtgebyr som dækker de ekstra transportudgifter. Leveringstid på lampen forventes mellem 1 og 5 hverdage. Køber vil blive kontaktet umiddelbart efter ordreafgivelse for aftale om tidspunkt for levering.

 

SPECIALFREMSTILLEDE VARER

Levering af specialfremstillede produkter varierer efter hvilket produkt der er tale om. Ved bestillingsvarer vil køber altid blive kontaktet for nærmere aftale.