FRAGT OG LEVERING


Næste frie leveringsdag

FREDAG 31. MAJ

MANDAG 17. JUNI

MALERIER

SMÅ MALERIER leveres gratis til nærmeste pakkeshop i hele DK inklusive øer. Leveringstid med Post Nord forventes at være mellem 2 til 5 hverdage.

STORE MALERIER leveres personligt af LEAART til købers adresse og er gratis på fastsatte leveringsdage i DK forudsat det er på fastland og brofaste øer. (Se de næste planlagte leveringsdage øverst på siden) Levering af malerier til ikke brofaste øer, pålægges et fragtgebyr som dækker de ekstra transportudgifter. Køber vil blive kontaktet umiddelbart efter ordreafgivelse for aftale om tidspunkt for levering. Ønskes levering på en anden dag end de gratis leveringsdage, tilbydes dette mod en fragtpris på 800 DKK.

 

PLAKATER & PRINT

Plakater og print leveres gratis til pakkeshop i hele DK inklusive øer. Leveringstid med Post Nord forventes at være mellem 2 til 5 hverdage.

 

VITAL GLOBE

LYSSKULPTUR Ø40 CM bliver leveret personligt af LEAART til købers adresse og er gratis i DK på fastsatte leveringsdage (Se næste planlagte leveringsdag øverst på siden) forudsat det er på fastland og brofaste øer. Levering af lampen til ikke brofaste øer, pålægges et fragtgebyr som dækker de ekstra transportudgifter. Køber vil blive kontaktet umiddelbart efter ordreafgivelse for aftale om tidspunkt for levering. Ønskes levering på en anden dag end de gratis leveringsdage, tilbydes dette mod en fragtpris på 800 DKK.

LYSSKULPTUR Ø20 CM sendes med Post Nord og leveres gratis til pakkeshop i hele DK inklusive øer. Leveringstid for pakker med Post Nord forventes at være mellem 2 og 5 hverdage.