FRAGT OG LEVERING


MALERIER

Levering af malerier bliver altid leveret personligt af LEAART til købers adresse og er gratis i DK forudsat det er på fastland og brofaste øer. Levering af malerier til ikke brofaste øer, pålægges et fragtgebyr som dækker de ekstra transportudgifter. Leveringstid på malerier forventes mellem 1 og 5 hverdage. Køber vil blive kontaktet umiddelbart efter ordreafgivelse for aftale om tidspunkt for levering.

 

PLAKATER & PRINT

Levering af plakater og print er gratis i hele DK inklusive øer. Leveringstid med Post Nord forventes at være mellem 2 til 5 hverdage.

 

VITAL GLOBE

LYSSKULPTUR Ø40 CM bliver leveret personligt af LEAART til købers adresse og er gratis i DK forudsat det er på fastland og brofaste øer. Levering af lampen til ikke brofaste øer, pålægges et fragtgebyr som dækker de ekstra transportudgifter. Leveringstid på lampen forventes mellem 1 og 5 hverdage, såfremt den er på lager. Ved udsolgt, forventes produktionstid og levering ca. 4-5 uger. Køber vil blive kontaktet umiddelbart efter ordreafgivelse for aftale om tidspunkt for levering.

LYSSKULPTUR Ø15 CM sendes med Post Nord og leveres gratis i hele DK inklusive øer. Leveringstid for pakker med Post Nord forventes at være mellem 2 og 5 hverdage. Hvis varen er udsolgt, forventes produktionstid og levering ca. 4-5 uger. Køber vil blive kontaktet umiddelbart efter ordreafgivelse for aftale om tidspunkt for levering.