“Ved at male kan jeg forsvinde ind i min egen verden, hvor jeg glemmer tid og sted. Det giver mig frirum til at fordybe mig og tanke ny energi.”  -Lea Hulgaard

LEA HULGAARD

KUNSTNER OG DEKORATØR

De moderne, nærmest melankolske værker, bliver til i atelieret i Svendborg hvor Lea tilflyttede i 2003. Hun er opvokset i Nordsjælland, med skov og strand tæt på.
Efter skolegangen blev hun uddannet Dekoratør i 2007. Sidenhen startede hun firmaet LEAART i 2016 hvor hun sælger sin kunst og plakater. Samtidig med arbejdet som Kontorassistent og Kreativ medarbejder i et Socialpsykiatrisk botilbud i Svendborg, nyder hun nu tiden i sit atelier hvor hun har de perfekte rammer til fordybelse.

Lea har altid haft det i hånden og har tegnet siden barndommen, men blev lidt efter lidt, opmærksom på den meditative del.

Hendes streg er både abstrakt & naturalistisk

“Selvom det er abstrakt så er det ikke tilfældigt, for mine malerier refererer til noget figurativt. F.eks. en søstjerne eller havets bølger.” Fortæller hun. Malerierne ender ofte i et udtryk der blander det eventyrlige univers med en feminin streg, holdt i naturens egne jordfarver, som er udgangspunktet i hendes farveholdning.

Hendes moderne og melankolske værker inspireres ofte af naturen, hvor hun ynder at zoome ind på små detaljer og genskabe dem på sin helt unikke måde i en abstrakt sammenhæng.

TEKNIK


Læs mere om teknikkerne bag værkerne

INSPIRATION


Læs mere om inspirationen der fører til kunstværkerne