HANDELSBETINGELSER


 

Følgende regler gør sig gældende, når der handles online på www.leaart.dk:

 

KØBER HANDLER MED

LEAART //Kunst & Design af Lea Hulgaard
CVR-nummer 37963577
ADRESSE: Skovsbovej 54, 5700 Svendborg

TEL: 50737738

Webshoppen forhandler kunst i form af malerier, plakater, print, betonlamper, unika-kunst og design af Lea Hulgaard

 

PRISER

Alle priser er vist i DKK inkl. 5% kunstnermoms for originale værker, og 25% almindelig moms ved andre ikke unika varer, som f.eks. kunsttryk på plakater eller print. Der tages forbehold for eventuelle tastefejl. I tilfælde af fejl, kan køber altid få et eventuelt indbetalt beløb, refunderet. Ved køb online bliver det fulde beløb først trukket købers konto/kort, når varen afsendes. Køber skal oplyse Navn, Adresse, Telefon nummer og E-mailadresse ved ordreafgivelse. Der kan anvendes følgende betalingsmuligheder:

Betalingskort: VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO

MobilePay Online via betalingssiden

Manuel overførsel via MobilePay nr.: 85867

Bankoverførsel til LEAARTS konto i Sydbank: reg.nr.: 6840 konto nr.: 1405789

 

LEVERING

SMÅ MALERIER leveres gratis til nærmeste pakkeshop i hele DK inklusive øer. Leveringstid med Post Nord forventes at være mellem 2 til 5 hverdage.

STORE MALERIER leveres personligt af LEAART til købers adresse og er gratis på fastsatte leveringsdage i DK forudsat det er på fastland og brofaste øer. (Se de næste planlagte leveringsdage øverst på siden) Levering af malerier til ikke brofaste øer, pålægges et fragtgebyr som dækker de ekstra transportudgifter. Køber vil blive kontaktet umiddelbart efter ordreafgivelse for aftale om tidspunkt for levering. Ønskes levering på en anden dag end de gratis leveringsdage, tilbydes dette mod en fragtpris på 800 DKK.

PLAKATER & PRINT leveres gratis til pakkeshop i hele DK inklusive øer. Leveringstid med Post Nord forventes at være mellem 2 til 5 hverdage.

LYSSKULPTUR Ø40 CM bliver leveret personligt af LEAART til købers adresse og er gratis i DK på fastsatte leveringsdage (Se næste planlagte leveringsdag øverst på siden) forudsat det er på fastland og brofaste øer. Levering af lampen til ikke brofaste øer, pålægges et fragtgebyr som dækker de ekstra transportudgifter. Køber vil blive kontaktet umiddelbart efter ordreafgivelse for aftale om tidspunkt for levering. Ønskes levering på en anden dag end de gratis leveringsdage, tilbydes dette mod en fragtpris på 800 DKK.

LYSSKULPTUR Ø15 CM sendes med Post Nord og leveres gratis til pakkeshop i hele DK inklusive øer. Leveringstid for pakker med Post Nord forventes at være mellem 2 og 5 hverdage.

 

MANGLER OG REKLAMATION

Hvis køber imod forventning, modtager en vare der er defekt, har fejl eller mangler, er det købers pligt straks at tage kontakt til LEAART via mail eller telefon. Det er yderst vigtigt at varens stand kontrolleres ved modtagelsen, da ansvaret overgår til køber ved modtagelse. Hvis der er fejl i varen, leverer LEAART enten en ny tilsvarende vare, eller betaler beløbet retur til købers konto.

 

RETURRET

Køber har 14 dages returret ved køb, gældende fra modtagelsesdagen. Fortrydes købet, skal LEAART kontaktes herom via mail, hvorefter varen returneres i samme stand som den blev modtaget i og i en sådan emballage at varen ikke bliver beskadiget under transport. Køber betaler selv returneringsomkostninger. Når LEAART har modtaget varen, udstedes et tilgodebevis på det pågældende beløb, til brug i hele webshoppen.

Ved køb af produkter er der 24 måneders reklamationsret. Der skal reklameres inden for 2 måneder efter konstatering af fejl eller mangler.

 

KLAGE

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte LEAART på enten telefon 50737738 eller på E-mail info@leaart.dk Så vil vi sammen finde en løsning. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Handelsbetingelserne er opdateret 22/11-2022