PRIVATLIVSPOLITIK


COOKIES

Websitet LEAART anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

PERSONOPLYSNINGER

For at vi kan behandle din ordre på vores hjemmeside skal du lade dig registrere med følgende oplysninger:

-Navn

-Adresse

-Telefon nummer

-E-mail Adresse

Det er kun med det formål at vi kan levere din ordre til dig at vi bruger disse oplysninger.

Vi videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til tredjemand

Persondataloven giver dig ret til, på ethvert tidspunk at få indsigt i de oplysninger leaart.dk har på dig.  Skulle du derfor ønske at gøre indsigelse mod registreringen eller få indsigt i disse, bedes du rette henvendelse til leaart@outlook.dk

 

FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

PERIODE FOR OPBBEVARING

Dine personoplysninger vil blive registreret og gemt på vores server i op til 5 år

 

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil derfor ikke afsløre information om kunder eller brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, emailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: leaart@outlook.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

UDGIVER

Websitet ejes og publiceres af:

LEAART
Skovsbovej 54
5700 Svendborg
Telefon: 50737738
Email: leaart@outlook.dk

 

Data ansvarlige er Lea Hulgaard

Privatlivspolitikken er senest opdateret 22-10-2019