VITAL GLOBE


Unika lysskulpturer i beton

Der er lang vej fra den første blanding af beton til den færdige skulpturelle lampe. Processen er spændende, for der er aldrig to lamper der bliver ens! Dét gør dem til noget helt særligt! Samspillet imellem den helt rå beton og lyset fra pæren, giver en flot og utrolig dekorativ belysning! I dagslys står lampen som en flot skulptur, perfekt til dig som elsker en unik indretning med et råt look!

De rå og unikke lysskulpturer er designet af Lea Hulgaard og håndlavet ned til mindste detalje. Lysskulpturerne laves i diameter Ø15 cm. samt Ø40 cm., og fåes i 4 spændende varianter.

VITAL GLOBE // Lysskulptur Ø15 cm.

DKK 2.100,00DKK 2.550,00

VITAL GLOBE // Lysskulptur Ø15 CM.

Dekorativ og unik Lysskulptur. Samspillet imellem den rå beton og lyset fra pæren, giver en flot og utrolig dekorativ belysning!

Lysskulpturen egner sig godt til at stå i fx. en vindueskarm eller på en hylde. Bunden er lavet af kork, og ridser derfor ikke interiøret.

Ønskes der oxideret kobber, oxideret jern eller præserveret mos i kunstlampens midte, tilkøbes dette for en merpris på 450 DKK.

Lysskulpturen har en G9 fatning og er monteret med en transparent ledning med afbryder.

Alle lamper er unika og håndlavet. Derfor er der forskel i farve og struktur. Dette betragtes kun som en fordel, at ikke to er ens.

Lampen leveres frit med PostNord indenfor 5-7 hverdage.

VITAL GLOBE // Lysskulptur Ø40 cm.

DKK 6.900,00DKK 7.850,00

VITAL GLOBE // Lysskulptur Ø40 cm.

Dekorativ og unik Lysskulptur i beton. Samspillet imellem den rå beton og lyset fra pæren, giver en flot og utrolig dekorativ belysning!

Lysskulpturen egner sig godt til at stå på gulvet i fx. entréen eller stuen. Under Lysskulptuen er monteret et beskyttende underlag så den ikke ridser gulvet.

Lysskulpturen er designet til en E27 pærer og monteret med en rå Jute ledning med transparent gulvafbryder.

Ønskes der oxideret kobber, oxideret jern eller præserveret mos i lampens midte, tilkøbes dette for en merpris på 950 DKK.

Hver enkelt lampe er håndlavet unika. Derfor kan der forekomme forskel i farve og tekstur. Dette betragtes ikke som en defekt.

NB: Da lampen vejer 50 Kg. sørger vi for at levere den til det sted eller rum, hvor den ønskes placeret